O NAMA

DOBRODOŠLI

Upoznajte FRESKO!

Više od 20 godina naši FRESKO sokovi osvježavaju goste u hotelima i barovima diljem Hrvatske i svijeta, naše Barristo kave omiljeni su napitak kojim započinju dan, a naši FRESKO IQ kokteli postaju nezaobilazan užitak brojnih evenata, restorana i klubova.

Dva desetljeća našega rada protkano je željama klijenata, edukacijama i iskustvima koje smo usvojili svakom novom poslovnom pričom koju pišemo s partnerima, zahvaljujući kojima stalno unapređujemo svoju ponudu. 

Krojeno prema individualnim idejama i potrebama klijenta, FRESKO pruža vrhunsko rješenje za užitak konzumacije sokova, koktela i kave. Svoje proizvode razvijamo uvažavajući raznolikost i zahtjeve HoReCa tržišta, a stalnim usavršavanjem kontinuirano radimo na novom doživljaju koji nudimo kroz paletu naših usluga i ostajemo vaš pouzdani partner u pružanju kvalitetne usluge vama te nezaboravno iskustvo krajnjem korisniku.

0
Domaćih kupaca
0
Inozemnih kupaca
0
Distributera
5 O_nama_body v1

Klijentima na korištenje osiguravamo aparate za sokove, koktele i kavu vrhunske kvalitete i tehnologije renomiranih europskih proizvođača. Naša je zadaća prilagoditi logistička rješenja svakom partneru uvažavajući njegove potrebe, prostorne kapacitete i želje i taj zadatak izvršavamo s maksimalnom predanošću. Upravo zato, u FRESKO napitcima  danas uživaju brojni gosti raznih hotela, restorana, barova, cateringa, ali i fitness centara, klubova, škola, vrtiće i drugih javnih ustanova diljem svijeta.

Zahvaljujući pouzdanoj i profesionalnoj logistici i uigranom timu koji brine za održavanje besprijekorno korištenje svih aparata i opreme,  svojim klijentima pružamo 24-satnu uslugu servisiranja. Naše servisno osoblje uvijek je spremno za brzu reakciju i izlazak na teren kako bi osigurali neometan rad svih aparata. 

Nothing Brings People Together

Like A Good Drink