Hoteli

Bogat i kvalitetan doručak nezaobilazan je detalj omiljenih buđenja u hotelu, a svaki kvalitetan obrok prati kvalitetan izbor napitaka. Oplemenite svoju gastro ponudu bogatim izborom toplih i hladnih FRESKO napitaka. Nudimo vam kompletno rješenje za potpuni užitak konzumacije sokova, koktela i kave te vam osiguravamo aparate vrhunske kvalitete i tehnologije europskih proizvođača kojima se maksimalno prilagođavamo vašim prostornim kapacitetima.

Aparati za prirodne napitke

Podržavaju svježe voćne sokove, napitke od voćnih sokova, bezalkoholna pića, prirodni čaj ili sportske napitke od koncentrata i vode. Ne zadržavaju talog, ne isušuju, a odlikuje ih izuzetna čistoća. Pružite svojim gostima najbolje osvježenje i bogatstvo okusa u svakoj kapljici njihovog omiljenog prirodnog soka – pružite im jedinstveno iskustvo uživanja u FRESKO sokovima.

hsk_how-68-of-235

Aparati za prirodne i gazirane napitke

Posebno prilagođeni gaziranim i voćnim sokovima, ovi aparati podržavaju i istakanje bezalkoholnih pića te sportskih napitaka od koncentrata i vode. Osiguravaju postojanost gaziranosti pića i hladnoću napitka te su iznimno jednostavni za korištenje. Posebnu paletu FRESKO osvježavajućih pića čini više od osamdeset varijacija gaziranih i negaziranih sokova i funkcionalnih napitaka idealnih za „all inclusive“ hotele, restorane, barove, klubove, Spa i welness centre, fitness centre i druge ugostiteljske i sportske objekte.

5

Aparat za čaj / toplo hladne napitke

Kvalitetnim aparatima do kvalitetne kave! Profesionalni FRESKO automati za kavu potpuno su automatizirani, lako se koriste i održavaju.

Ljubiteljima vrhunske kave i pravog užitka nudimo prvoklasnu BARISTO kavu i instant kavu vrhunske kvalitete dostupnu u tri mješavine te visokokvalitetni čokoladni napitak i bjelilo. Uz kavu, FRESKO nudi i paletu čajeva u kojima možete uživati u toploj i hladnoj varijanti.

9

Promotivni program

Svim klijentima FRESKO nudi mogućnost podrške u vidu dodatnog asortimana (staklenih ili papirnatih čaša, bokala te radne odjeće) i ostalih personaliziranih promotivnih materijala poput letaka i brošura, podmetača za čaše, pregači…

Paper bags