Hidratacija organizma nužna je za održavanje normalnog funkcioniranja organizma tijekom svakoga dana, a prilikom veće tjelesne aktivnosti, potreba za unosom tekućine i vitaminima još je jača. Kako bi svom tijelu mogli priuštiti maksimalnu brigu i hidrataciju, FRESKO je osmislio izotonične napitke koji su obogaćeni aminokiselinama i elektrolitima te vraćaju energiju i nadomještaju minerale u vašem organizmu nakon naporna treninga ili sportske aktivnost.

FRESKO funkcionalni napitci proizvedeni su od pažljivo odabranog voća, voćnih koncentrata i ostalih sastojaka visoke kakvoće i namijenjeni za posluživanje putem post mix aparata idealnih za fitness centre, teretane i sportske klubove.

BeHealthy

Obogaćen vitaminima i mineralima BeHealthy je specijalizirani napitak namijenjen starijoj populaciji te je idealan izbor za domove umirovljenika i zdravstvene ustanove.

Kombinacija magnezija i više vrsta vitamina B doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, kalcij pomaže u stvaranju energije i normalnom funkcioniranju metabolizma, a cink pomaže u jačanju kognitivnih funkcija. Uz vitamin C koji potiče stvaranje kolagena za normalnu funkciju kostiju, posebnost ovoga napitka je i dodatak proteina kolagena koji čuva zglobove i elastičnost kože.

Omjer miješanja: 1:19
Pakiranje: 3kg | 10kg

NARANČA
Naranča sa ili bez pulpe.
MULTIVITAMIN
Multivitamin
CRNI RIBIZ
Crni ribiz
LIMUN BAZGA
Limun / Bazga
MANGO
Mango
LIMUN
Limun

BeFit

Izotonični napitak s dodanim vitaminima i mineralima odličan je izbor za profesionalne ili rekreativne sportaše. Obnavlja i održava potrebnu energiju, rehidrira organizam te je idealan izbor za sportske objekte, teretane, fitness centre…

Kombinacija magnezija i više vrsta vitamina B doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, kalcij pomaže u normalnom funckioniranju metabolizma i stvaranju energije u čemu veliku ulogu ima i L-Carnitine. Uz vitamin C koji potiče stvaranje kolagena za normalnu funkciju kostiju, posebnost ovoga napitka je i dodatak vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa.  

Omjer miješanja: 1:19
Pakiranje: 3kg | 10kg

LIMUN GREJP
Limun / Grejp
JAGODA
JAGODA
SUPERFRUITS
Superfruits

BeActive

Namijenjen osobama s povećanom tjelesnom aktivnošću, bilo na radnom mjestu ili pri rekreaciji, ovaj je napitak kombinacija vitamina i minerala koji osvježava, energizira i jača organizam te je idealan izbor za proizvodne pogone, zdravstvene ustanove, sportske objekte…

Kombinacija magnezija i više vrsta vitamina B doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, kalcij pomaže u normalnom funkcioniranju metabolizma i stvaranju energije u čemu veliku ulogu ima i L-Carnitine. Uz vitamin C koji potiče stvaranje kolagena za normalnu funkciju kostiju, posebnost ovoga napitka je i dodatak vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa te vitamina A koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.  

Omjer miješanja: 1:49
Pakiranje: 3kg | 10kg

NARANČA
Naranča sa ili bez pulpe.
MULTIVITAMIN
Multivitamin
CRNI RIBIZ
Crni ribiz
LIMUN BAZGA
Limun / Bazga
MANGO
Mango
LIMUN
Limun